top of page
Search
  • Writer's pictureNina Sumarac Jablonsky

Promotion of The book "Atlas of Applied Arts Artists and Designers of Serbia - the 21st century" In

​​​

nebojsina kula 16.10.2014..jpg

Posle neverovatno posećene, antologijske Promocije u beogradskom Mikser House-u i izvanredne atmosfere na promociji u Muzeju savremene umetnosti Vojvodina, organizujemo Jos jednu promociju. Za sve one koji nisu bili i one koji Žele Jos jednom since prisustvuju predstavljanju knjige "Atlas likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije -. 21st vek ", organizujemo novo druzenje sa autorima u četvrtak 16 oktobra 2014 godine u 18 hu coolie Nebojši, na obali Dunava ispod Kalemegdana, Bulevar Vojvode Bojovića, Beograd Na promociji CETE Cuti ono sto niste Mogli eg of the abovementioned velike posete since dočekate u Mikser House-u: iznenađujuću pricu o nastanku knjige, neverovatno kratkim rokovima realizacije, mladoj koautorki, štamparu koji by odmah prepoznao izvanrednu knjigu, umetnicima koji su poslali dokumentaciju i na taj nacin učestvovali u realizaciji ove vredne i nesvakidašnje knjige. . . Pozivamo vas da dođete i uzmete učešće u razgovoru povodom izdanja knjige. priliikom Tom MOCI CETE since pregledate knjigu, a oni koji jos by DETEC nisu kupili, MOCI CE as per direktno kupe od autora po ceni 7000 dinara. jos jednom, zahvaljujemo se SVIM učesnicima u knjizi, svima onima koji su kupili knjigu i SVIM ljudima dobre i volje pozitivne energije koji CE svojim prisustvom uveličati ovu nasu zajedničku svečanost. Srdačan pozdrav, Autori knjige

maketa-korice1-za-internet-m.jpg

Koautori i suizdavači Slobodan Maldini i Sofia Lancos Maldini izdali su knjigu. "Atlas likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije - 21 vek" Ova vredna i korisna knjiga CE u dužem vremenskom periodu biti svetionik i mesto na kojem CE čitaoci MOCI as pronađu detaljne i Bogato. ilustrovane informacije o danas aktivnim najznačajnijim srpskim umetnicima primenjenih umetnosti Svi umetnici - učesnici u knjizi predstavljeni su iscrpnim biografijama i kvalitetnim fotografijama u boji bunk prikazuju autorski opus umetnika.

800 strana na sa više od 2150 ilustracija u boji, knjiga sadrži biografije i radove 410 Srpskih umetnika primenjenih umetnosti iz oblasti: arhitekture, dizajna, slikarstva, vajarstva Ceramic, tekstila i savremenog odevanja, i ​​scenografije kostimografije, fotografije, multimedijalne umetnosti, istorije umetnosti. Štampana ever u dimenzijama 22,5x29,5x6,0cm, u punoj boji, na kvalitetnoj kunstdruk hartiji, sa tvdim plastificiranim koricama debljine 3mm, u ogranicenom tiražu 450 primeraka.

bottom of page